Condiții de internare

Sim CLINIC

Pacienți cu boli oncologice, dacă se află în una din următoarele situații:

Clinica Medicală „Sfântul Alexandru” este o unitate medicală privată autorizată de Ministerul Sănătății, ce dispune de o secție dedicată îngrijirilor paliative cu 36 de paturi. Este important de menționat că aceasta nu funcționează ca un spital de urgență, ci se concentrează exclusiv asupra pacienților cu afecțiuni cronice.
Internarea în cadrul clinicii este limitată la pacienții cu afecțiuni cronice, fiind excluse cazurile de boli infecto-contagioase și urgențele medico-chirurgicale care depășesc competența instituției. În momentul internării, pacientul este solicitat să semneze consimțământul informat și să ia la cunoștință regulamentul intern al clinicii. Apreciem cooperarea și înțelegerea pacienților noștri pentru a asigura o experiență medicală cât mai eficientă și sigură.

0753 622 231

contact@simclinic.ro

Internările au loc zilnic

Respectați regulile prezentate mai jos:

Nu purtați bijuterii și nu luați obiecte de valoare. Aduceți doar ce este strict necesar. Spitalul nu își poate asuma responsabilitatea în caz de furt sau pierdere a obiectelor personale.

Pe durata internării la spital, pacienții sunt rugați să consume doar mâncarea asigurată de către spital.

La sosirea în spital, vă rugăm să aveți medicația curentă.

Pe durata internării, vor fi administrate doar medicamentele prescrise de către medicul curant, sub atenta supraveghere a acestuia. Vă rugăm insistent să nu luați alte medicamente din proprie inițiativă, chiar dacă acestea făceau parte din tratamentul anterior, pentru a evita interferențe neașteptate. Dacă prezentați simptome care necesită administrarea de analgezice sau alte medicamente, vă rugăm să anunțați personalul medical din spital. Pentru un parcurs terapeutic eficient și succesul tratamentului, vă îndemnăm să respectați cu precizie recomandările medicului.

Adu toate analizele, radiografiile relevante și scrisorile medicale care alcătuiesc istoricul dumneavoastră medical. Comunicați medicului curant atât tratamentul medicamentos uzual, cât și cel ocazional (analgezice, siropuri de tuse etc.), aceste date fiind necesare pentru continuitatea, urmărirea și adaptarea pe durata internării a tratamentului medicamentos.

Pe toată durata spitalizării, personalul medical stă non-stop la dispoziția pacienților, inclusiv prin serviciile de gardă asigurate de medici specialiști.

Există viață după diagnostic

Dacă există preferințe specifice sau nevoi individuale, suntem deschiși să adaptăm ofertele noastre pentru a satisface cerințele unice ale fiecărui pacient.