Conditii la internarea in Spitalul sfantul Alexandru

Pacienți cu boli oncologice, dacă se află în una din următoarele situații:

Clinica medicala “Sfantul Alexandru” este un spital privat autorizat de catre Ministerul Sanatatii cu o sectie cu 36 de paturi de paliatie si nu este un spital de urgenta, fiind tratati doar pacientii cu afectiuni cronice. Internarea pacientilor se face doar in urma unei programari telefonice la +40 753 622 231.
Este exclusa internarea pacientilor cu boli infecto-contagioase precum si urgentele medico-chirurgicale ce depasesc gradul de competenta a spitalului. In momentul internarii pacientul semneaza consimtamantul informat si regulamentul spitalului.

Internarile au loc zilnic

ATENTIE! Respectati regulile prezentate mai jos:
1. Nu purtati bijuterii si nu luati lucruri de valoare. Aduceti doar ce este strict necesar. Spitalul nu isi poate asuma responsabilitatea in caz de furt / pierdere a obiectelor personale.
2. La sosirea la spital, va rugam sa aveti medicatia curenta.
3. Aduceti toate analizele, radiografii relevante si scrisorile medicale care alcatuiesc istoricul dumneavoastra medical. Comunicati medicului curant atat tratamentul medicamentos uzual cat si cel ocazional (analgezice, siropuri de tuse etc.), aceste date fiind necesare pentru continuitatea, urmarirea si adaptarea pe durata internarii a tratamentului medicamentos.
4. Pe durata internarii vor fi administrate, sub atenta supraveghere a medicului curant, doar medicamentele prescrise de catre acesta. Insistam si va rugam sa nu luati alte medicamente din propria initiativa, chiar daca ele faceau parte din tratamentul pe care il utilizati anterior pentru a nu interfera intre ele. Daca aveti simptome care necesita administrare de analgezice sau de alte medicamente, va rugam sa anuntati personalul medical din spital. Pentru un bun parcurs terapeutic si o reusita a tratamentului va rugam sa respectati cat mai precis recomandarile medicului.
5. Pe durata internarii la spital, pacientii sunt rugati sa consume doar mancarea asigurata de spital.
6. Pe toata durata spitalizarii, personalul medical sta non-stop la dispozitia pacientilor, inclusiv prin serviciile de garda asigurate de medici specialisti

Contactează-ne acum!