Acces vizitatori

Sim CLINIC

Accesul vizitatorilor în Centrul Medical Sfântul Alexandru

În cadrul spitalului nostru, vizitarea pacienților este permisă zilnic, după programul de vizită

Vizitarea pacienților nu este permisă în afara programului de vizită!

0753 622 231

contact@simclinic.ro

Sim CLINIC

Măsuri de siguranță

Pentru menținerea igienei și curățeniei în spațiile medicale, vizitatorii sunt rugați să respecte următoarele reguli și măsuri de siguranță:

0753 622 231

contact@simclinic.ro

Sim CLINIC

Este strict interzis ca vizitatorii:

Fumatul și consumul de băuturi alcoolice și/sau stupefiante în incinta spitalului sunt strict interzise. Personalul Centrului Medical „Sfântul Alexandru” are dreptul să interzică accesul în incinta spitalului a vizitatorilor care se află sub influența alcoolului sau a altor substanțe cu caracter stupefiant.

În mod excepțional, vizitatorii pot fi solicitați de către personalul medical să întrerupă vizita și să părăsească incinta spitalului, în situații de urgență medicală, precum și în cazul în care conduita lor este necorespunzătoare sau prejudiciază efectuarea de manevre și îngrijiri medicale.

Sim CLINIC

Se recomandă:

– prezența în rezervă a cel mult 2 vizitatori simultan, pentru siguranța pacienților internați și în vederea păstrării curățeniei și igienei
– evitarea efectuării vizitelor împreună cu un minor. În caz contrar, minorul va fi însoțit permanent de către un adult, atât pentru siguranța lui, cât și pentru a nu deranja alți pacienti, minorul trebuie supravegheat îndeaproape de către însoțitorii săi.

Există viață după diagnostic

Dacă există preferințe specifice sau nevoi individuale, suntem deschiși să adaptăm ofertele noastre pentru a satisface cerințele unice ale fiecărui pacient.